Compania Zyxel a anunțat lansarea soluției cloud – Nebula, pentru construirea și gestionarea rețelei.

Noul produs folosește toate avantajele tehnologiilor moderne cloud, permițându-vă gestionarea rețelei de pe orice dispozitiv și din orice punct din lume, prin intermediul aplicației Nebula Control Center. Soluția suportă routere, firewall-uri, puncte de acces wireless și alte echipamente. Sistemul colectează statistici privind traficul, starea dispozitivelor și multe alte date, în timp real, și afișează toate informațiile necesare pe un singur ecran. Aceasta simplifică gestionarea infrastructurii IT și reduce costurile suportului.

În plus, în afară de componente software, Zyxel Nebula include și componente hardware. Printre acestea se numără punctele de acces de înaltă performanță cu control centralizat din cloud și antena SMART, comutatoarele gigabit cu suport PoE și gateway-uri de securitate care primesc toate funcțiile din cloud.

Nebula vă permite să integrați rapid în infrastructură noi dispozitive, fără a avea vreun specialist instruit special. Aplicația mobilă scanează codul QR de pe carcasa dispozitivului conectat la rețea și aceasta se configurează automat pentru funcționare. În același timp se descarcă ultimul firmware și se afișează setările curente.

Un alt avantaj al soluției date este sistemul de licențiere, care vă permite să plătiți pentru serviciu numai atunci când clientul are nevoie. În același timp, după expirarea licenței, clientul are acces complet la rețea, precum și posibilitatea de a utiliza serviciile de control de bază.

Soluția este disponibilă la comandă prin intermediul Grupului de companii MUK. Informații detaliate privind achiziția produsului Zyxel Nebula pot fi obținute la telefon +373-677-00-611 sau la e-mail office@muk.md.

Despre Grupul de companii MUK
Grupul de companii MUK și-a început activitatea în mai 1997. Domeniul principal de activitate al MUK este distribuția de echipamente informatice, software, echipamente periferice și de rețea. MUK oferă o gamă largă de servicii suplimentare pentru dealerii săi, ce permite să vorbim despre MUK ca despre o companie unică care dezvoltă modelul Value Added Distribution (VAD) și vinde produse printr-o rețea de dealeri, care în prezent include peste 1300 de companii partenere din Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Georgia, Kazahstan, Kârgâzstan, Moldova, Tadjikistan, Turkmenistan, Uzbekistan și Ucraina.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.