wire

Cofondatorul Skype, KaZaA și Rdio – Janus Friis și colegul său, Jonathan Christensen, au prezentat un nou start-up Wire, care este poziționat ca o „rețea de comunicații modernă”. Serviciul vă permite să efectuați apeluri vocale, să discutați prin chat, să transmiteți fișiere și să creați grupuri pentru comunicare.

wire 2

Dezvoltarea Wire a durat doi ani. Potrivit The Wall Street Journal, serviciul intra în cursa pentru utilizatori cam tîrziu, pe piață există deja cîțiva jucători mari (de exemplu Skype și Viber), dar și alte servicii mai puțin populare.

Cei de la Wire tratează aceste dificultăți cu entuziasm și susțin că numai un produs high-tech poate concura cu messengerele existente pe piață. „Wire este ceva nou, aceasta nu este doar o aplicație”, a declarat Friis.

După cum au anunțat dezvoltatorii, aplicația combină funcționalitatea Skype, WhatsApp și a servicului Slack, lansat în august 2014. Wire poate fi descărcat pentru platformele mobile iOS și Google. De asemenea, a fost anuțat suportul pentru OS X și se planifică lansarea unei versiuni HTML5.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.