Mâine, 17 octombrie, va fi disponibilă o actualizare majoră – Windows 10 Fall Creators Update. Aceasta este a doua actualizare a acestui sistem de operare destinată în primul rând oamenilor creativi. Update-ul va afecta aspectul sistemului de operare, va consolida securitatea și va adăuga noi instrumente.

Microsoft Fluent Design System interacționează cu alte componente ale sistemului, inclusiv cu lumina, animația, realismul materialelor și scalarea.

Aplicația Photo va combina automat videoclipurile și fotografiile în videoclipuri tematice (Memories) cu tranziții cinematice, coloane sonore și teme. Puteți adăuga obiecte 3D în video și fotografii.

Funcția OneDrive Files On-Demand funcționează astfel încât puteți descărca fișiere în cloud numai atunci când este necesar. A fost realizată funcția Pick Up Where You Left Off, care permite să începeți lucru asupra documentului în aplicație sau pe un site web de pe computer și să continuați pe telefon.

Va apărea un instrument încorporat pentru selectarea emoji în Windows 10, un nou mod de imprimare cu o singură mână, un panou îmbunătățit de scriere de mână, etc. Actualizarea va include, de asemenea, o nouă tastatură tactilă care acceptă introducerea textului fără întrerupere.

În browserul Microsoft Edge a fost implementat modul full-screen, care vă permite să atașați site-uri Web la bara de activități. Acesta suportă funcția de desen în fișiere PDF. Mai sunt și alte modificări pregătite.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.