blue-wallpaper_windows_10_hd_2880x1800

Compania Microsoft are speranțe mari față de noul sistem de operare. Pentru a atrage atenția față de Windows 10, gigantul IT utilizează o varietate de metode, deși nu toți utilizatorii sunt încântați de ele.

În special mulți sunt nemulțumiți de faptul că noul sistem de operare se poate instala pe computere fără știrea lor. Pentru prima dată informații cu privire la actualizarea spontană a lui Windows 10 au apărut în urmă cu câteva luni. Cu toate acestea, acest subiect este încă discutat destul de activ, anunță Ubergizmo.

Unii utilizatori spun că dimineața au descoperit că computerele rulează deja pe cea mai recentă versiune a sistemului de operare. Însă, ei nu au dat acordul pentru instalare.

Microsoft, cu privire la acest subiect, a dat un răspuns destul de clar: în funcție de setări, Windows-ul poate descărca automat noile actualizări, dar instalarea lui Windows 10 se va face numai cu aprobarea utilizatorului.

Este greu de stabilit cum computerul a instalat cea mai recentă versiune. Chiar dacă utilizatorii au permis descărcarea automată a actualizărilor, înainte de aplicarea lor, acestea trebuie să primească acordul pentru instalare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.