Odata cu anuntarea succesorului PSP, compania Sony a prezentat si PlayStation Suite, cu ajutorul careia intentioneaza sa intre pe piata de jocuri pentru smartphon-uri.

Iniţiativa PlayStation Suite, după cum s-a menţionat de către Sony Computer Entertainment, nu va oferi mediului PlayStation numai o gama mult mai larga de utilizatori la nivel mondial, dar va oferi de asemenea programatorilor si comerciantilor posibilitatea de asi extinde afacerea pe dispozitvele cu Android. In acelasi timp au anuntat si un program pentru simplificarea procesului de creare a jocurilor pentru PlayStation Suite.

Sony vor lansa primele jocuri deja anul acesta, insa aici trebuie de facut unele precizari. In primul rind, compania intentioneaza sa transfere proiectele de pe originala platforma PlayStation 1, dar nu si ultimele jocuri ce sunt proiectate pentru console mai noi ca PS2 sau PS3. In al doilea rind, telefoanele vor trebui sa fie cu ultima versiune de Android 2.3 Gingerbread sau urmatoarea.

 

Si in sfirsit cel mai important: producatorul telefonului va trebui sa treaca o certificare speciala PlayStation si sa aiba posibilitatea de a utiliza logo-ul PS, ca Sony sa fie convins de nivelul inalt de calitate a dispozitivului dat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.