Remix OS

Din 12 ianuarie, pe internet este accesibilă pentru descărcare o imagine a sistemului de operare Remix OS – o versiune de Android adaptată pentru a funcționa pe PC-uri obișnuite.

OS-ul cu ecosistemul Android, cu elementele de interfață cunoscute și cu suportul pentru mai multe ferestre, poate fi descărcat absolut GRATUIT, în versiunea alpha, de pe site-ul oficial al dezvoltatorului.

Cei care doresc să se familiarizeze cu sistemul de operare Remix OS for PC, trebuie să pregătească un flash, care va fi utilizat ca o unitate de boot. Instalarea sistemului de operare direct pe PC, la moment, nu e posibilă. Potrivit Liliputing, acest Android pentru computere a fost dezvoltat în parteneriat cu Android-x86 ptoject – entuziaștii care au optimizat sistemul de operare mobil pentru a rula pe calculatoarele Intel și AMD. De această dată mai multă atenție a fost acordată nu numai suportului hardware, dar adaptării interfeței pentru sistemele desktop.

Pentru o performanță mai bună, se recomandă utilizarea unui port USB 3.0, a unei unități flash de același tip și a unui computer ce permite dezactivarea Secure Boot.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.