trafficrewind-bridge2-jpg

Compania Ixia a anunțat despre lansarea noii soluții TrafficREWIND, care permite fixarea schemelor de trafic ale stațiilor de lucru și recrearea lor în medii controlate de tip „sandbox”.

Noua soluție este destinată companiilor, furnizorilor de servicii și producătorilor de echipamente de rețea. Aceasta permite de a accelera în mod semnificativ izolarea întreruperilor și de a exclude posibilitatea de declanșare a acestora la testare în condiții reale. TrafficREWIND utilizează funcționalități avansate a altor soluții Ixia, inclusiv Vision ONE, pentru fixarea profilurilor de trafic ale rețelelor, platformei de testare BreakingPoint, pentru a rula traficul într-un mediu controlat, cum ar fi un laborator de pre-implementare, precum și a tehnologiei Application and Threat Intelligence (ATI), pentru monitorizarea avansată a amenințărilor.

Vision ONE permite menținerea vizibilității și securității rețelelor în medii fizice și virtuale, cu ajutorul unei singure platforme. Senzorii traficului aplicațiilor și amenințărilor crează metadate sub formă de înregistrări Netflow, care sunt transmise în TrafficREWIND. Soluția transmite ușor imaginea unei rețele în configurația unui trafic de test, cu o precizie mare. După care BreakingPoint utilizează configurația de test primită, pentru a crea aplicații și testarea securității rețelei sau dispozitivelor.

BreakingPoint asigură stabilitate, precizie și calitate rețelelor și dispozitivelor de rețea. TrafficREWIND le permite clienților să revizuiască configurațiile precedente ale traficului de lucru, să planifice perfecționări sau modificări ale dinamicii de circulație, precum și ” să înghețe timpul” pentru studierea incidentelor specifice, atunci când acestea apar, și pentru a oferi o analiză rapidă a defecțiunilor.

TrafficREWIND asigură posibilitatea de a trece de la o abordare reactivă, la o abordare activă în gestionarea, scalarea și utilizarea rețelelor, datorită mai multor posibilități:
• difuzarea imaginilor de trafic a rețelei în semnale pentru mediile de testare de tip „sandbox”;
• anonimizarea sarcinilor utile pentru asigurarea securității datelor;
• simularea comportamentului rețelei prin diverse tipuri de aplicații, precum și prin distribuirea în timp a capacității și generarea traficului de testare.

Mai multe informații despre achiziționarea noului produs, precum și a altor soluții Ixia, aflați la numărul +373-677-00-611 sau prin e-mail moldova@muk.md.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.