Cu doua zile inainte de lansarea iPad 2  in Statele Unite ale Americii, versiunea 4.3 de iOS e gata de download pentru iPhone, iPad şi iPod Touch.  Va veni preinstalata pe iPad 2, insa si ultimele doua generatii ale tuturor dispozitivelor cu iOS vor putea beneficia de cateva functii noi.
Actualizarea la noua versiune poate fi realizată gratuit, printr-un simplu download.
Lista noutăţilor oferite de iOS 4.3 cuprinde puternicul motor JavaScript Nitro, preluat din versiunea pentru Mac OS X a web browser-ului Safari, recunoscut pentru performanţele foarte bune pe care le oferă.
WiFi Personal Hotspot este o facilitate prin care pute oferi acces la internet către alte cinci dispozitive aflate în apropiere, folosind conexiunea 3G a telefonului.
Funcţionalitatea AirPlay a fost extinsă către aplicaţiile din AppStore şi chiar paginile web, oferind astfel mai multe opţiuni pentru livrarea de conţinut video către dispozitivele Apple.
În lista aplicaţiilor disponibile găsim FaceTime şi PhotoBooth, ambele menite să extindă funcţionalitatea camerei foto, oferind noi opţiuni pentru apeluri video şi obţinerea de poze mai expresive.
Funcţia Slideshow a primit noi opţiuni pentru redarea de muzică în timpul afişării colecţiei de imagini. Download-urile din App Store aflate în desfăşurare pot fi anulate mult mai uşor, prin apăsarea X-ului afişat peste icon-ul aplicaţiei.
Tabletele iPad cu iOS 4.3 oferă suport pentru gesturi cu 4 şi 5 degete.
iOS 4.3 a sosit cu o zi mai devreme decât a fost anunţat oficial şi înaintea lansării tabletei iPad 2.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.