Apple a actualizat sistemele de operare pentru majoritatea dispozitivelor sale. Una dintre cele mai importante inovații în iOS 10.3 este posibilitatea de căutare a căștilor AirPods, cu funcția „Find iPhone”.

Printre alte inovații, trebuie remarcat un nou sistem de fișiere APFS, care, potrivit unor entuziaști, crește puțin viteza de funcționare a iPhone și iPad. În plus, a fost schimbată animația deschiderii panoului multitasking, în „Calendar“ a apărut posibilitatea de a elimina invitațiile nedorite și să le marcați ca spam, au fost extinse posibilitățile 3D Touch, a fost îmbunătățită funcționarea Siri, CarPlay și stabilitatea sistemului.

În ceea ce privește calculatoarele, în macOS Sierra 10.12.4 a apărut modul Night Shift, care schimbă reproducerea culorilor ecranului pentru o utilizare mai confortabilă la sfârșitul zilei de lucru, atunci când ochii obosesc.

De asemenea, au fost actualizate ceasul și consola Apple TV. În primul a fost implementat modul Theater, în care toate notificările cu privire la Apple Watch pot fi vizualizate doar după atingerea ceasului. Iar în Apple TV a crescut performanța.

În plus, compania americană a anunțat deschiderea pentru înregistrare la evenimentul destinat dezvoltatorilor – WWDC 2017, care va avea loc în perioada 5-9 iunie. Biletele vor costa 1599 de dolari. De obicei, cererea pentru bilete este de zece ori mai mare decât oferta, astfel Apple va alege câștigătorii norocoși prin loterie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.