Fără a încerca să îngrămădească întreaga funcţionalitate a aplicaţiei Photoshop în spaţiul limitat disponibil pe ecranul dispozitivelor touch, programatorii de la Adobe lucrează la câteva modalităţii interesante de a pune în valoare versatilitatea ecranelor touch, instalate pe telefoane mobile sau tablete grafice.

Lucrând pentru îmbunătăţirea productivităţii prin extinderea spaţiului de lucru şi aducerea uneltelor des utilizate din Adobe Photoshop într-un loc mai uşor accesibil, aplicaţiile Photoshop companion transformă ecranul smartphone-ului tău, sau iPad-ul, într-un ecran secundar pentru calculatorul la care lucrezi.

Aplicaţie concept, demonstrată folosind ecranul unui iPad şi tableta Samsung Galaxy Tab, prezintă o versiune pentru tabletă a funcţiei „Content Aware Fill„, disponibilă în suita Adobe CS5.

A doua aplicaţie reprezintă o paletă de culori digitală, folosită pentru selectare şi mixarea culorilor ce urmează a fi folosite pe calculatorul conectat.
paleta de culori

Aplicaţiile Photoshop companion reprezintă doar ultima din încercările Adobe de a introduce părţi din suita Photoshop către piaţa dispozitivelor mobile, cea mai recentă fiind aplicaţia gratuită Photoshop Express, pentru dispozitive iOS şi Android.

sursa: go4it.ro

2 COMENTARII

  1. […] Aplicaţii de tip Photoshop, pentru tablete şi telefoane Mon Nov 08, 2010 14:34 pm Fără a încerca să îngrămădească întreaga funcţionalitate a aplicaţiei Photoshop în spaţiul limitat disponibil pe ecranul dispozitivelor touch, programatorii de la Adobe lucrează la câteva modalităţii interesante de a pune în valoare versatilitatea ecranelor touch, instalate pe telefoane mobile sau tablete grafice. Lucrând pentru îmbunătăţirea productivităţii prin extinderea spaţiului de lucru şi aducerea uneltelor des […] […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.