Xiaomi Smart Home Suite

Compania chineză Xiaomi demonstrează din nou interesul său pentru extinderea sortimentului de produse. În cazul dat este vorba despre niște dispozitive electronice pentru o casă inteligentă.

Nu cu mult timp în urmă, producătorul a anunțat primul său purificator de aer – Mi Air Purifier Lab, care ar putea deveni un bestseller în segmentul desemnat, din cauza prețului său mic și calitații înalte. Acum, Xiaomi pregătește lansarea pe piață a setului Smart Home Suite, proiectat pentru modernizarea casei, dîndu-i statutul binemeritat – „inteligent”.

Xiaomi Smart Home Suite

Setul Smart Home Suite include mai mulți senzori, cu ajutorul cărora proprietarul casei va putea, de la distanță, urmări schimbările din interior, a mediului, regla sistemul de securitate și gestiona diverse sisteme.

Xiaomi Smart Home Suite 3

Xiaomi Smart Home Suite

Acest set poate evalua nivelul actual de iluminare și temperatura, precum și informa despre mișcările din locuință, în absența stăpînului. Proprietarul unui Xiaomi Smart Home Suite va afla imediat despre toate modificările care au avut loc, datorită notificărilor primite pe smartphone, printr-o aplicație mobilă specială.

În versiunea beta a Smart Home Suite, care are o valoare simbolică de un yuan, numărul proprietarilor va fi limitat. Există patru senzori principali:

  • modulul principal care asigura legatura între senzori și prelucrarea semnalelor primite, după care se încarcă datele în rețea;
  • senzor de mișcare;
  • senzor care se monteaza pe ușă sau fereastră, pentru a semnaliza deschiderea acestora;
  • o sonerie la ușă, fără fir.

Xiaomi Smart Home Suite

Toate componentele din setul Smart Home Suite au baterii integrate, ce asigură funcționarea continua a lor timp de doi ani. Testarea deschisă a sistemului va începe la 26 ianuarie, în cadrul festivalului de inovație de la Beijing. Data de lansare oficială pe piață a Smart Home Suite rămîne necunoscută.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.