Redmi Note 2

Compania Xiaomi a prezentat azi smartphone-ul LTE, de buget, Redmi Note 2 și o versiune mai scumpă – Redmi Note 2 Prime.

Prețul recomandat pentru acestea este de 125 și 155 de dolari, respectiv. Startul vînzărilor este programat pentru 16 august. De asemenea, Xiaomi a prezentat MIUI 7, bazat pe Android 5.1 Lollipop, care va fi disponibil la 19 august.

ir6byq_zsyna5c6c2ezirjsprx3ntqtjek0ir5dayq8

Redmi Note 2 este echipat cu un display Full HD de 5,5 inch, procesor octa-core MediaTek Helio X10 (utilizat și în HTC One M9+), tactat la 2 GHz, 2 GB RAM și 16 GB de memorie internă.

Redmi Note 2 Prime are ecran și memorie RAM similare, dar procesorul este tactat la 2,2 GHz și memoria internă este de 32 GB.

Redmi Note 2 2

Ambele smartphone-uri au primit camere principale de 13 megapixeli și frontale de 5 megapixeli. Capacitatea bateriilor este de 3060 mAh. În Redmi Note 2 și Redmi Note 2 Prime există, de asemenea, sloturi pentru carduri de memorie microSD.

MIUI 7, la rîndul său, ar trebui să ofere o utilizare mai eficientă a energiei, o îmbunătățire a performanțelor sistemului și noi funcții pentru personalizare, scrie TechCrunch. Smartphone-urile vor fi livrate cu MIUI 6, dar apoi vor primi update la noua versiune a UI-ului Xiaomi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.