Cofondatorul Xiaomi, la conferința Geek Park Inovation, a dezvăluit unele informații despre noul smartphone de top al companiei.

Se presupune că este vorba despre Xiaomi Mi6. Reprezentantul Xiaomi a anunțat că lansarea gadgetului va avea loc în luna martie a acestui an, iar versiunea regională (chineză) va costa 1999 de yuani, sau 290 de dolari. Carcasa este realizată din metal, iar sub sticlă se va afla un scaner de amprente cu ultrasunete, la fel ca în Xiaomi Mi5S.

Xiaomi Mi6 va obține o cameră mai bună, însă modelul senzorului nu este specificat. Potrivit GizmoChina, senzorul va fi mult mai bun decât modulul Sony IMX378. Smartphone-ul va fi oferit în două versiuni: cu ecran plat și cu ecran curbat lateral. Prețul pentru cel de al doilea model va fi de 2499 de yuani, sau 363 de dolari. S-a promis că la startul vânzărilor nu vor fi probleme cu livrările lui Mi6.

În Xiaomi Mi6 va fi utilizat procesorul de top Qualcomm Snapdragon 835. Versiunea de bază cu ecran plat va avea 4 GB de RAM, iar cea cu ecran curbat – 6 GB de RAM. Gadgetul va fi dotat cu 128 sau 256 GB de memorie internă (în funcție de versiune), o baterie de 3000 mAh și va rula Android 7.0 Nougat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.