mi-mix

Xiaomi și-a uimit fanii nu numai cu smartphone-ul de top Mi Note 2, dar și cu anunțul phabletei Mi Mix – unui dispozitiv cu un ecran de 6,4 inch. Acesta este poziționat ca un concept și „primul” smartphone lipsit de margini (91,3% din partea frontală este acoperită de ecran).

Mi Mix a primit un procesor Snapdragon 821 și are, în funcție de model, până la 6 GB de RAM și 256 GB de memorie internă. Dispozitivul este echipat cu o cameră principală de 16 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli. Bateria are o capacitate de 4400 mAh.

Cei de la Xiaomi au anunțat că lucrul asupra proiectului dat a durat doi ani. Una dintre cele mai interesante componente este carcasa din ceramică. De asemenea, o altă caracteristică distinctivă este lipsa unui difuzor (sunetul este transmis prin unde acustice și materialul carcasei).

mi-mix-2 mi-mix

Xiaomi Mi Mix, cu 4 GB de RAM și 128 GB de memorie internă, va costa 516 dolari și va apărea în vânzare în luna noiembrie. Versiunea cu 6 GB de RAM și 256 GB de memorie internă se va vinde pentru 590 de dolari.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.