Imagini pentru viv itmoldova

Cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, compania Samsung, a achiziționat startup-ul Viv, care a dezvoltat asistentul virtual cu același nume, ce folosește inteligența artificială.

Fondatorii Viv, Dag Kittlaus și Adam Cheyer, au dezvoltat anterior asistentul Siri, care a fost vândut companiei Apple în 2010. Viv va continua să activeze în cadrul Samsung ca o companie separată, anunță TechCrunch.

Reamintim că asistentul Viv, prezentat în această primăvară, este mult mai aproape de asistentul Amazon Alexa, deoarece se poate conecta la sistemele terțe pentru achiziționarea de bunuri sau pentru a face rezervări. Prin urmare, asistentul Siri, care poate face doar căutări on-line și gestiona funcțiile de bază ale iPhone-urilor, este depășit de Viv.

În același timp, Viv nu este dependent de un anumit ecosistem. Acesta este mai degrabă o platformă deschisă pentru toate serviciile și toate dispozitivele. Viv a fost creat că să interacționeze cu utilizatorul de pe dispozitivele mobile, în automobile și în casele inteligente.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.