Ideea unui smartphone care rulează mai multe sisteme de operare nu este nouă. Însă, Shane Lewis a decis să meargă mai departe, prezentând anul trecut, la CES, dispozitivul Nitro Duo, hibridul care combină un smartphone Android și un computer care rulează Windows 10 x86.

Acesta a continuat să lucreze asupra proiectului și a lansat recent o campanie de strângere de fonduri. Este vorba despre trei dispozitive din gama Trinity. Carcasa gadgetului va avea o grosime de 19 mm.

Trinity Smartphone PC dispune de componentele hardware necesare pentru funcționarea celor două sisteme de operare. Hibridul va avea mai multe procesoare. O decizie controversată, dar care are dreptul la viață.

Ecranul tactil al Trinity este de 5 inch, iar rezoluția – de 800 × 480 pixeli. Sunt prezente și câteva tipuri de conectori USB (în funcție de procesor), și suportul LTE.

Lewis nevoie de 767 mii de dolari pentru lansarea produsului pe piață. Campania tocmai a început, însă sau încasat numai 978 de dolari (de la o singură persoană).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.