Transcend-PR-ESEC2013

Compania Transcend Information, Inc (Transcend), producătorul dispozitivelor industriale de calitate, a prezentat soluțiile sale de top la a 16-a expozitie – Embedded Systems Expo 2013 (ESEC). Expoziția a avut loc în perioada 8 – 10 mai 2013, în Tokyo International Exhibition Center (Tokyo, Japonia).

Principalele produse: Transcend SSD

La expoziția din acest an, Transcend a prezentat portofoliul său de produse Enterprise Class, inclusiv cele mai recente medii de stocare SSD SATA III 6Gb/s, SLC, mSATA și half-slim SSD, eMMC, module Flash, carduri flash și modulele de memorie. Proiectate pentru o durată lungă de viață, produse industriale Transcend au trecut riguroase teste de fiabilitate. Soluțiile cu o gamă largă de temperaturi de funcționare oferă cele mai bune performanțe chiar și în medii foarte dure a mediului extern.

Advanced Power Shield și software-ul SSD Scope Pro

În afara de demonstrarea gamei extinse de solutii industriale, Transcend a demonstrat și tehnologia Advanced Power Shield pe exemplul cardului de memorie CF200I, de format CompactFlash. În timpul demonstrației, a fost prezentat nivelul înalt de stabilitate și fiabilitate a cardului de memorie Transcend CompactFlash în conditii de fluctuații bruște a tensiunii și deconectarea curentului electric. Transcend a demonstrat, de asemenea, utilita SSD Scope Pro – un nou software avansat, care face mai ușoară menținerea functionalității unui SSD. SSD Scope Pro foloseste cele mai noi tehnologii pentru a determina starea și a optimiza funcționarea a Transcend SSD, inclusiv S.M.A.R.T. și TRIM, și este echipată cu o interfață intuitivă.

Protecția la copiere

In afara de acestea, Transcend a demonstrat cardurile de memorie cu functia de protecție la copiere, pentru a atrage atenția la securitatea datelor garantată de aceste solutii specializate. Înscriind datele într-un mod asemănător cu înregistrarea pe un CD-ROM, protecția la copiere a cardurilor SD/microSD oferă protejarea drepturilor de autor împotriva copierei, modificării și ștergerii neautorizate.

Despre ESEC

Expoziția sistemelor integrate (ESEC) este cea mai mare expoziție tehnologică a sistemelor integrate din Japonia. În acest an expoziția ESEC a atras mai mult de 120 000 de vizitatori.

Despre compania Transcend

Transcend este un lider mondial printre producătorii de dispozitive de stocare și multimedia. Transcend a fost fondată în 1988, și oferă în prezent o gamă completă de module de memorie, flash-uri USB, hard disk-uri portabile, SSD-uri, playere media digitale, cititoare de carduri, precum și unitati de stocare multimedia. Transcend deține fabrici de producție în Taiwan și China, și reprezentanțe în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Olanda, Japonia, Coreea, Taiwan și China.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.