Compania Sony a prezentat ultrabook-ul low-cost de 13 inch – VAIO T13. Acesta este echipat cu un ecran tactil si cu sistemul de operare Windows 8. Dispozitivul va fi disponibil pe piata din SUA la un pret de 770 de dolari, modelul cu ecran de 14 inch – VAIO T14, fara touch screen va costa cu 100 de dolari mai putin. De asemenea, a fost numit pretul pentru laptopul E14P – 670 de dolari.

Sony a anuntat pretul „transformerului” Duo 11 cu un ecran de 11.6 inch, care are o rezoluție Full HD. Dispozitivul a primit un procesor Intel i3 din generatia a treia, se propun si procesoare mult mai puternice pina la Core i7. Volumul SSD-ului in versiunea standard este de 128 GB.  Device-ul va avea un pret incepind cu 1100 de dolari si va aparea in vinzare la sfirsitul lunii octombrie.

Computerului All-in-One, numit Tap 20, are un ecran de 20 inch, procesor Intel Core i3, 4 GB de RAM si un hard disk de 500 GB, care poate fi inlocuit cu un SSD. De asemenea, pot fi inlocuite si procesoarele cu altele mai puternice – i5 sau i7. Dupa cum au remarcat cei de la Sony, dispozitivul poate fi folosit ca tableta sau ca un desktop conectind la el tastatura si mouse-ul. Greutatea Tap 20 este putin mai mica de 5 kg, pretul – incepind cu 880 de dolari. Ca si majoritatea calculatoarelor care ruleaza Windows 8, dispozitivul va fi in vinzare la sfarsitul lunii octombrie.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.