Compania Sony a anuntat tableta Xperia Tablet S, despre care circulau zvonuri pe internet de mai mult timp. Dispozitivul ruleaza Android 4.0 si va veni cu o capacitate de stocare de la 16 GB pina la 64 GB. Modelul este bazat pe o platforma hardware NVIDIA Tegra 3 si are o carcasa realizata in stilul predecesorului sau.

Tableta Xperia Tablet S are un port infrarosu care va permite utilizarea dispozitivului in calitate de telecomanda universala, scrie Engadget. In plus, gadgetul este echipat cu un ecran IPS de 9,4 inch cu o rezolutie de 1280 × 800, care este protejat de zgirieturi de o sticla speciala.

Xperia Tablet S are un slot pentru carduri de memorie SD, o baterie cu capacitatea de 6000 mAh, care ar trebui sa ofere pina la 10 ore de lucru. Producătorul japonez va oferi, de asemenea, cumparatorilor tabletei 5 GB de spatiu in „nori”. In ciuda faptului ca la inceput gadgetul va rula Android 4.0, Sony a promis in scurt timp un update la Jelly Bean.

Incepind de astazi, producatorul japonez primeste precomenzi pentru Xperia Tablet S. Lansarea tabletei pe piata va avea loc pe 7 septembrie. In Statele Unite, pentru un model cu 16 GB de memorie va trebui sa platiti 400 de dolari, pentru cea cu 32 GB – cu 100 dolari mai mult, iar cea cu capacitatea de stocare de 64 GB va costa 600 de dolari.

Impreuna cu Xperia Tablet S, Sony a anunțat o serie de accesorii pentru tableta. Cel mai interesant accesoriu este o tastatura care seamana cu cea a Microsoft Surface. Accesoriul va costa 100 de dolari.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.