Xperia Z2

Șeful Sony Mobile Europa, Pierre Perron, consideră că Apple pierde foarte mult deoarece lansează modele noi de iPhone doar o dată pe an. Potrivit acestuia, compania americană ar trebui să inunde piața cu smartphone-uri, actualizînd modelele peste cîteva luni. Oamenii doresc să aibă gadgeturi cu cele mai actuale componente și tehnologii, susține Perron.

Reprezentantul Sony a declarat ca în prezent e posibil de a reacționa rapid la tendințele pieței și de a lansa produse actuale mai des decît o dată pe an, transmite publicația The Inquirer. În caz contrar producătorii riscă să nu asigure clienții cu cele mai moderne tehnologii, cum, probabil, și procedează Apple. Drept exemplu acesta a numit smartphone-ul Xperia Z2 care poate înregistra video în format 4K (predecesorul acestuia nu avea o așa caracteristică).

Xperia Z2 oferă cele mai bune tehnologii pe cea mai bună platformă, a mai adăugat purtatorul de cuvînt al Sony. Smartphone-ul, a subliniat Perron, permite cu încredere să anunți că consumatorul nu va fi dezamăgit.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.