Noua linie de smartphone-uri de la Motorola, care pentru prima data s-a creat in strinsa colaborare cu Google, va primi o versiune „curata” a sistemului de operare Android. Ca si dipozitivele Nexus, aceste smartphone-uri vor fi disponibile fara interfata modificata si aplicatii suplimentare. Despre aceasta a povestit designerul sef al Motorola, Jim Wicks, publicatiei PCMag.

El a dat asigurari ca Motorola va lansa noile lor produse cu un OS cu cele mai necesare aplicatii. „Consumatorii iubesc ceea ce poate face Android pentru ei si isi doresc sa obtina cit mai rapid cele mai noi versiuni,” a spus Wicks.

De asemenea, el a remarcat ca Motorola va refuza sa participe la cursa dupa dimensiunile ecranului. Noul dispozitiv va avea o dimensiune confortabila, nu prea mare si nu prea mica, principalul sa poata fi tinut usor in mina.

Potrivit lui Wicks noile gadgeturi vor avea  o margine foarte ingusta in jurul ecranului, precum si protectie impotriva zgirieturilor si caderilor. Designerul Motorola a acentuat faptul ca firma sa, care din luna mai anul trecut intra in componenta Google, pentru prima data proiecteaza dispozitivul impreuna cu gigantul IT. Trei noi telefoane din seria RAZR, lansate in toamna anului 2012, au fost dezvoltate fara participarea Google.

Wicks a promis ca noile dispozitive vor fi lansate in vinzare in a doua jumatate a anului 2013.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.