Șeful unității mobile Samsung,  DJ Koh, într-un interviu acordat pentru CNBC, a promis să prezinte smartphone-ul pliabil în acest an. De asemenea, acesta a dezvăluit unele informații despre viitorul dispozitiv.

Koh a declarat că acum este momentul oportun pentru premieră: cercetarea a arătat că există o nișă liberă pe piață pentru dispozitivele de acest tip. Potrivit reprezentantului Samsung, compania s-a gândit la experiența unică a utilizatorului. Atunci când este nevoie de compactitate, utilizatorii folosesc un smartphone, iar dacă este nevoie de un ecran mare (pentru vizionarea filmului sau navigare) – de o tabletă. Soluția care ar combina calitățile ambelor dispozitive ar fi un gadget hibrid.

Koh este încrezut că atunci când clienții vor avea în mâna gadgetul pliabil Samsung, ei vor înțelege de ce compania a ajuns la această decizie.

Cu un grad ridicat de probabilitate, coreenii vor prezenta un smartphone inovator în luna noiembrie, la Conferința Samsung Developer, din San Francisco. Compania s-a confruntat cu dificultăți de producție, dar acestea sunt practic rezolvate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.