Redmi Note 7La sfârșitul anului trecut, președintele Xiaomi, Lin Bin, a intrigat lumea cu o imagine postată pe contul său personal Weibo, care sugera un smartphone cu o cameră de 48 de megapixeli. Astăzi, compania a prezentat acest gadget. Acesta s-a dovedit a fi Note 7, din sub-brandul nou creat – Redmi.

Smartphone-ul are un decupaj în formă de o picătură în partea superioară a ecranului, pentru camera de 13 megapixeli. Camera principală duală de pe panoul din spate are un senzor de 48 de megapixeli și obiectiv f/1.8. Al doilea senzor de 5 MP este utilizat pentru a măsura adâncimea compoziției.

Camera de 48 de megapixeli utilizează pixeli de 0,8 microni pentru a fotografia în lumină bună, sau combină acești pixeli mici în pixeli de 1,6 microni, ceea ce este echivalent cu o cameră de 12 megapixeli. Senzorul este puțin mai mare decât cel utilizat în smartphone-urile standard.

Redmi Note 7 a obținut o diagonală de 6,3 inch, rezoluție 1080p și raport de aspect 19,5: 9. Inima smartphone-ului este procesorul Snapdragon 660, iar autonomia este asigurata de o baterie de 4000 mAh.

Prețul lui Redmi Note 7, în China, începe de la 150 dolari pentru un modelul cu 3 GB de RAM și 32 GB de memorie internă. Pentru versiunea cu 6/64 GB va trebui să plătiți aproximativ 200 de dolari.

Sub-brandul Redmi va fi parțial independent de compania mamă. Acesta se va concentra pe dispozitivele de buget.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.