N10

În ultima perioadă am vorbit despre mai multe ceasuri inteligente, la unele fiind pus accentul pe accesibilitate, iar la altele pe design. Azi vor vorbi despre un model care se laudă cu dotări bune hardware și care va fi pe placul iubitorilor de sporturi extremale, sau de camping.

N10 4

N10 la exterior pare a fi un simplu smart watch, însă acesta sugerează din start ca e un gadget pentru persoanele active. Pe lîngă modulele de bază, dispozitivul este dotat cu compas, termometru, barometru și altimetru, specificații rar întîlnite în ceasurile inteligente obișnuite.

N10 2

Pe lîngă acestea, ceasul N10 are un ecran IPS de 1.22 inch, cu o rezolutie de 240 x 240 px, procesor MTK2501, Bluetooth 4.0 și senzor de măsurare a ritmului cardiac.

N10 8  N10 6

N10 7

 

201508201428126725

Gadgetul nu este lipsit nici de funcțiile pentru fitness: pedometru, măsurarea caloriilor arse, etc.

Conectarea la smartphone se face prin intermediul Bluetooth-ului. Dispozitivul este compatibil cu sistemele de operare mobile iOS și Android. Poți vizualiza apelurile și mesajele primite sau efectuate, urmări informația din Whatsapp, Twitter, Facebook și Gmail, controla camera smartphone-ului de la distanță, etc.

N10 3

Standardul de ptotecție este IP67, deci, ceasul este protejat perfect de praf și efectele unei scufundări temporare în apă.

Pentru cei care vor să procure ceasul N10, magazinul online gearbest.com oferă și un cod promoțional – GBN10, cu o reducere de 15 dolari. Livrarea în Republica Moldova e gratuită.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.