motorola-130702-1o2

Motorola a lansat o campanie de publicitate dedicată noului smartphone Android – Moto X. Pe paginile marilor publicaţii din SUA gadgetul este numit „primul smartphone al cărui design îl faci tu”. Cel mai probabil, prin aceste cuvinte se are în vedere faptul că cumpărătorii vor avea posibilitatea să-şi aleagă singuri configuraţia dorită atunci cînd fac comanda.

Zvonurile despre acest serviciu au apărut în luna martie. Surse apropiate companiei au declarat că pe site-ul Google Play, utilizatorii vor putea alege operatorul, culoarea carcasei, cantitatea de memorie RAM, memorie internă și alte componente hardware. În plus cumparatorilor li se va propune să aleagă imaginea de fundal, tonul de apel, aplicaţiile și importarea contactelor. În SUA, smartphone-ul Motorola, asamblat individual, va fi livrat în termen de o săptămînă.

motorola-130702-1of1

Compania mai face accent pe ceea că Moto X – este „primul smartphone, proiectat, dezvoltat și asamblat în Statele Unite ale Americii”, și nu în China sau alte țări asiatice.

Despre asamblarea în SUA a Moto X s-a anunţat în luna mai, de catre CEO-ul companiei, Dennis Woodside. Componentele pentru gadget vor fi primite din 12 state americane, procesoarele – din Taiwan, iar ecranele OLED – din Coreea de Sud. Asamblarea Moto X va avea loc în apropierea orașului Fort Worth (Texas), la fabrica, care anterior a fost utilizată de Nokia.

Alte detalii despre smartphone nu sunt. Oficial se cunoaşte doar că este creat în parteneriat cu Google, va primi versiunea „standard” de Android ( probabil 4.3 ) și va fi lansat în luna octombrie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.