Super mChargeDupă cum și era de așteptat, în cadrul expoziției MWC 2017 din Barcelona, compania Meizu a prezentat a patra generație a tehnologiei sale de încărcare rapidă – Super mCharge.

Potrivit dezvoltatorilor, tehnologia Super mCharge vă permite să încărcați smartphone-ul, cu o baterie de 3000 mAh, în doar 20 de minute. Pentru a încărca smartphone-ul până la 60% este nevoie de mai puțin de 10 minute, iar până la 30% – 5 minute. Și acestea nu sunt doar vorbe, în teste, prototipul Meizu a depășit iPhone 7 Plus după viteza de încărcare de 11 ori și este mai rapid decât Samsung Galaxy S7 Edge de 3,6 ori.

Super mCharge Super mCharge

În noua tehnologie Super mCharge, Meizu pentru prima dată a utilizat metoda de încărcare de tensiune înaltă (HVDC). Mai precis, adaptorul de alimentare Super mCharge emite o tensiune de 11 V și 5 A. Puterea maximă de transmisie este de până la 55 de wați. Pentru comparație, cei mai apropiați competitori – Oppo VOOC, Moto turbocharger etc. – demonstrează un rezultat de maxim 25 wați.

A fost anunțat,  de asemenea, un nou cablu care este inclus în set cu încărcătorul Super mCharge. Cablul asigură 10 mii de deconectari și conectari fără consecințe, iar sarcina maximă admisă este de 160 W (20 V la 8 A).

Cei care au vizitat standul Meizu la MWC susțin că încărcătorul Super mCharge este destul de mare – unele încărcătoare pentru laptopuri sunt mai mici decât încărcătorul Meizu.

Super mCharge

Când vor apărea primele dispozitive cu suport Super mCharge nu se cunoaște.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.