Compania Meizu a anuntat smartphone-ul MX Quad-core, bazate pe un procesor Quad core Cortex A9 Exynos. Modelul precedent MX, disponibil in vinzare de la începutul anului, se bazeaza, pe un cip dual-core. Potrivit companiei, productivitatea procesorului si a acceleratorului grafic la smartphone-ul MX quad-core depaseste predecesorul sau cu 60% şi 50% respectiv.

În plus, spre deosebire de MX, care rulează sistemul de operare Android 2.3.5 (Gingerbread), noul model va intra in vanzare cu sistemul de operare Flyme, bazat pe Android 4.0 Sandwich de Ice Cream.

MX quad-core este echipat cu ecran ASV de 4 inch cu rezoluție 640×960 pixeli (densitatea pixelilor fiind de de 292 ppi), şi o camera de 8-megapixeli cu o matrice BSI. Minusul mare care este simtit si in predecesorul sau e lipsa unui slot pentru un card de memorie.

Pe piata va aparea incepind cu luna iunie. Pretul unui MX Quad-core, cu 32 GB memorie în China va ajunge la 2999 de yuani (480 dolari), în Hong Kong – 400 $. La fel va fi lansata si versiunea MX Quad-core, cu 64 GB memorie internă, care va costă 635 $ in China şi respectiv 530 in Hong Kong. Concomitent cu apariţia noului model, costul modelului precedent MX va fi redus la 380 $ şi in Hong Kong  la 335 dolari.

sursa: engadget.com

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.