Lumia 1520Compania Nokia a prezentat astăzi smartphone-ul Lumia 1520 care echipat cu un ecran de 6 inch, cu o rezoluție Full HD. Dispozitivul este o camera de 20 megapixeli PureView, cu sistem de stabilizare optică a imaginii.

În mod tradițional, accentul reprezentanților Nokia a fost pus pe descrierea posibilităților camerei foto și regimurile de înregistrare video și foto, precum și setările manuale cu acces rapid la acestea. În plus, gadgetul a primit patru microfoane pentru înregistrarea stereo de înaltă calitate.

lumia 1520 5

456845

Stephen Elop a spus că utilizatorii nu sunt atît de interesați de partea tehnică, cit de posibilitatea de interacțiune socială, și a prezentat aplicația Storyteller, orientată spre schimbul de informații – fotografii și clipuri video. Prețul recomandat al gadgetului e de 750 de dolari.

lumia 1520 3

 

254345

Cu aplauze a fost întîmpinat anunțul lui Stephen Elop despre apariția oficiala în curînd a aplicației Instagram pentru smartphone-urile Lumia, precum și Vine.

lumia 1520 2

24242

De asemenea, a fost prezentat și telefonul Nokia Lumia 1320, care diferă de modelul mai mare printr-o cameră mai puțin impresionantă (5MP) și un procesor dual-core. Smartphone-ul este estimat la 340 de dolari.

Stephen Elop, de asemenea, a spus că următoarea actualizare a sistemului de operare, Lumia Black, va fi lansată la începutul anului viitor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.