livestream-movi-camera

În cadrul unei conferințe, Facebook a anunțat extinderea posibilităților funcției numite Facebook Live. Compania DJI este prima care a declarat că dronele sale vor oferi suport pentru transmisiunile live pe Facebook.

După cum s-a aflat mai târziu, producătorul de drone nu va fi singurul care intenționează să ofere suport pentru Facebook Live în produsele sale. Și compania Livestream intenționează să lanseze o cameră compactă numita Mevo, anunță Engadget.

Mevo va fi prima cameră care permite difuzarea video pe Facebook, în timp real. Rezoluția maximă va fi 4K. Camera poate fi controlată de o aplicație mobilă specială. Interesant este faptul că Mevo se poate focusa în mod automat pe diverse obiecte, de exemplu, pe fețele oamenilor din cadru.

Singurul dezavantaj al camerei este autonomia. Capacitatea bateriei este suficientă doar pentru aproximativ o oră, dar utilizatorii pot achiziționa o baterie suplimentară, care crește timpul de funcționare până la 10 ore.

În vânzare camera va fi disponibilă în luna iulie și va costa 399 de dolari. Poți face și precomandă, iar în acest caz prețul camerei scade cu 100 de dolari.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.