LG a dezvăluit din nou unele caracteristici ale viitorului smartphone de top V30. Acum, compania sud-coreeană a prezentat detalii despre sistemul audio. Potrivit anunțurilor oficiale, LG V30 va fi un smartphone ideal pentru iubitorii de muzică, deoarece inginerii au acordat o atenție deosebită sistemului audio al dispozitivului.

LG V30 a primit un amplificator Quad-DAC (Hi-Fi) de clasa Hi-Fi, de la compania ESS Technology – SABER ES9218P. În comparație cu modelul din anul trecut, instalat în predecesorul LG V20, noul amplificator dispune de filtre digitale și presetări audio. Convertorul din viitorul smartphone vă permite să ascultați muzică de o calitate aproape perfectă – distorsiunea este de doar 0,0002%. Cipul controlează separat semnalele audio pentru casca din stânga și cea din dreapta.

La crearea LG V30 compania sud-coreeana a colaborat cu MQA, ceea ce a făcut posibilă implementarea tehnologiei de redare a melodiilor în mod streaming de înaltă definiție. DAC funcționează, de asemenea, atunci când redați piese audio din serviciile de streaming. În set sunt incluse căștile de calitate de la B&O PLAY.

Reamintim, LG va prezentat noul smartphone muzical pe 31 august.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.