Lenovo Moto Z 1

Compania chineză Lenovo a prezentat primul său smartphone din seria moto Z. Acesta este unul dintre cele mai subțiri smartphone-uri de pe piață.

Grosimea, însă, a influențat asupra capacității bateriei, care este de doar 2600 mAh. Producătorul asigură că aceasta va oferi o autonomie de o zi, pentru ecranul AMOLED cu diagonala de 5,5 inch și rezoluție de 2560×1440 pixeli.

Lenovo Moto Z 2

Moto Z este echipat cu un procesor qiuad-core Snapdragon 820, 4 GB de RAM și 32/64 GB de memorie internă. Pot fi utilizate și carduri de memorie de până la 256 GB. Camera principală a smartphone-ului este un modul de 13 megapixeli, cu focalizare laser și bliț LED dublu. Aceasta poate înregistra video cu rezoluție 4K. Camera pentru selfie este de 5 megapixeli.

Lenovo Moto Z 3

Smartphone-ul este lipsit de mufa obișnuită pentru căști. În schimb, se propune de a conecta căștile prin intermediul unui conector USB Type-C, prin care are loc și sincronizarea și încărcarea smartphone-ului. În butonul Home este încorporat scanerul de amprente.

Lenovo Moto Z 4

Pe partea din spate a smartphone-ului se evidențiază modulul foto, care iese în relief. Pe spatele gadgetului pot fi montate și cîteva module: un picoproector, difuzoare sau o baterie suplimentară.

Cu toate acestea, un adevărat model de top poate fi considerat Moto Z Force, care este o versiune rezistentă a lui Moto Z, cu caracteristici îmbunătățite: cameră de 21 megapixeli, baterie de 3500 mAh și cu protecție împotriva umezelii și prafului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.