xrpi-2Companie IXIA a anunțat lansarea unei versiuni actualizate a soluției de monitorizare activă a rețelei – Hawkeye 2.0.

Hawkeye 2.0 a primit două funcții noi. Acum, soluția poate monitoriza rețelele fără fir, astfel lărgind sfera de aplicare a acesteia pentru întreprinderi și furnizorii de servicii. În plus, a fost îmbunătățită detalierea rapoartelor și panoul de control, ceea ce face produsul mai convenabil și mai eficient.

Sonda actualizată XRPi se poate conecta la rețelele Wi-Fi de 2,4 și 5 GHz. Noile funcții de monitorizare a rețelelor Wi-Fi includ scanarea acestora după un anumit program, precum testarea și diagnosticarea conexiunii.

De asemenea, a fost actualizată semnificativ interfață utilizatorului. Panoul principal a devenit mai simplu și mai intuitiv. Acesta vă permite să efectuați mai eficient analiza rețelei și oferă o mai bună înțelegere a proceselor care au loc în ea. În plus, trebuie remarcată apariția unor noi tipuri de teste pentru monitorizarea video, inclusiv Netflix și YouTube.

Anunțul video a soluției poate fi văzut mai jos:

Mai multe informații privind achiziționarea noilor dispozitive, precum și a altor produse IXIA, le puteți obtine apelând numărul de telefon +373-677-00-611, sau prin e-mail: moldova@muk.md.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.