Pe forumul Reddit au apărut reclamații de la proprietarii de iPhone X, privitor la ecranul care se închide. Senzorul acestuia încetează să răspundă la atingeri la temperaturi joase, în interior sau afară. Un locuitor al orașului Montreal (Canada) scrie că în afară sunt 1-2 grade peste zero, iar ecranul nu răspunde la atingeri.

Acesta a fost susținut și de alți utilizatori. Unul dintre ei a mers chiar la Apple Store, unde s-a confirmat că temperaturile sub zero nu sunt condițiile ideale pentru funcționarea smartphone-ului. La fel scrie și pe site-ul oficial al Apple, unde este indicat că temperatura de exploatare este în intervalul de la 0 la 35 de grade Celsius, iar temperatura de păstrare este de 20 – 45 de grade.

Se pare că cu problema dată se confruntă doar unii utilizatori. Un alt proprietar de iPhone X, din același Montreal, nu a depistat astfel de probleme cu smartphone-ul său, precum și un membru al unui forum din Alaska. Alții anunță despre pierderea sensibilității numai pe anumite secțiuni ale ecranului

Trebuie remarcat faptul că temperatura de funcționare în intervalul de la 0 la 35 de grade este tipică pentru generațiile anterioare ale smartphone-urilor Apple, precum și pentru gadgeturile altor producători. De exemplu, Huawei Mate 10 are un regim de temperatură similar.

Apple deja cunoaște din ce cauză senzorul nu mai răspunde la atingeri, la schimbarea bruscă a temperaturii. Compania a promis că va rezolva problema printr-o actualizare software în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.