iphone-8-concept-7

Nikkei a publicat niște informații oferite de către președintele Sharp, care a vorbit despre următoarea generație de iPhone. Tai Jeng-wu a declarat că în iPhone 8 vor fi instalate noi ecrane OLED de la Sharp.

”iPhone este în continuă evoluție, iar acum Apple trece de la tehnologia LTPS la OLED”, a spus președintele Sharp. Tai Jen-wu a mai zis că în prezent, în Japonia, se construiește o nouă fabrică care va produce panouri OLED. De asemenea, Sharp împreună cu Apple ar putea ajunge la un acord de a deschide o unitate de producție în SUA. Reamintim că Sharp este acum deținută de gigantul chinez Foxconn, care produce smartphone-uri, tablete și alte gadget-uri Apple. 

Panourile OLED oferă un contrast de culori mai clar în comparație cu LTPS. În plus, tehnologia OLED presupune că ecranele pot fi pliate. Astfel display-ul din noul iPhone va putea arăta ca cele instalate în smartphone-urile Samsung. Conform informațiilor de la aceiași publicație, noul iPhone 8 va fi lansat în trei versiuni: cu ecrane de 4,7, 5,0 și 5.5 inch. Unele dintre aceste modele vor primi carcase din sticlă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.