Astăzi se împlinesc exact 10 ani de când Steve Jobs a prezentat prima generație de iPhone, la ​​expoziția Macworld 2007.

Conducerea actuală a remarcat această dată aniversară cu un comunicat de presă, în care Tim Cook promite că cele mai bune produse abia urmează a fi lansate, scrie AppleInsider.

”iPhone este o parte indispensabilă din viata clienților noștri. Astăzi, mai mult ca oricând, acesta schimbă modul de comunicare, de divertisment, de muncă și de viață. IPhone a stabilit standardul pentru tehnologia mobilă în primul deceniu, dar acesta este doar începutul”, scrie CEO-ul Apple.

În ianuarie 2007, Jobs spunea că iPhone-ul ar cuprinde în sine trei produse inovatoare: un telefon mobil revoluționar, un iPod cu un ecran mai mare și un dispozitiv pentru comunicare pe Internet. De atunci, smartphone-ul Apple a devenit cel mai important produs al companiei, care generează mai mult de jumătate din veniturile companiei.

La a zecea aniversare, analiștii și fanii companiei așteaptă un iPhone 8 revoluționar, care va ridica steagul de lider pe piața smartphone-urilor. Se presupune că viitorul iPhone va avea un ecran OLED cu butonul Home ascuns sub acesta, Touch ID și camera FaceTime. În plus, acesta poate fi echipat cu sticlă pe spate, ecran curbat la margini și încărcare fără fir.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.