Apple iPhoneUnul dintre punctele slabe în proiectarea ultimei generații de iPhone sunt antenele, care separă vizual carcasa metalică a smatphone-urilor iPhone 6 și 6 Plus în mai multe părți. Dar se pare că dispozitivele vor fi lipsite de această problemă, deoarece compania din California a inventat un nou material, care este foarte similar cu metalul și nu blochează semnalele wireless.

Potrivit cererei de brevet Apple, noua carcasă va putea primi și transmite semnalele fără a utiliza inserțiile de plastic, care strică aspectul și integritatea dispozitivului. 

O carcasă cu noul metal ar putea primi următoarea generație de telefoane inteligente Apple, tabetele iPad și laptopurile MacBook, anunță TechnoBuffalo.com. Apropo, unii entuziaști și-au imaginat deja cum va arata noul iPhone fără inserțiile pentru antenă (vezi imaginea de mai sus).

La moment nu este clar cînd Apple va adopta noua tehnologie. Conform celor mai recente zvonuri, iPhone 6s și iPhone 6s Plus vor continua să folosească aluminiul, dar deja cu adaos de zinc. Același aliaj este folosit în ceasurile inteligente Watch Sport, acesta este cu 60% mai rezistent decît majoritatea aliajelor de aluminiu și are o densitate de o treime din densitatea oțelului inoxidabil.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.