Astăzi, compania HTC a prezentat noul său smartphone – U11. Dispozitivul are o carcasă realizată din sticlă și aluminiu, protejată de apă și praf. Gadgetul este echipat cu procesorul Snapdragon 835, o cameră frontală de 16 megapixeli și una principală (ultrapixel) de 12 megapixeli, cu stabilizare optică.

Potrivit unui reprezentant al producătorului, smartphone-ul dispune de difuzoare stereo avansate cu sistem activ de eliminare a interferențelor. HTC U11 este lipsit de jack-ul audio de 3,5 mm.

O trăsătură distinctivă a lui U11 este carcasa Edge Sense. Aceasta recunoște puterea și durata de apăsare, și permite setarea unor acțiuni rapide. De exemplu, apăsând pe marginile dispozitivului, puteți lansa camera sau orice altă aplicație.

Printre specificațiile tehnice se număra ecranul de 5.5 inch Super LCD, cu o rezoluție de 2560×1440 pixeli și raportul de aspect clasic de 16:9, precum și o baterie cu capacitatea de 3000 mAh. Sunt disponibile modele cu 4 GB RAM și 64 GB de memorie internă, precum și cu 6 și 128 GB, respectiv. Prețul lui HTC U11 începe de la 650 de dolari. Lansarea dispozitivului este programată pentru luna mai, dar în unele țări smartphone-ul va apărea doar la sfârșitul anului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.