Hewlett-Packard a prezentat o serie de noi dispozitive care ruleaza sistemul de operare Windows 8. HP Pavilion Sleekbook 14 si HP Pavilion Sleekbook 15 fac parte din clasa ultrabook-urilor, ENVY M4 este pozitionat ca un laptop „clasic”. Acesta din urma va fi livrat cu procesoare Intel Core i3 si i5 din a treia generatie si memoria RAM-ulu de pina la 8 GB.

Pentru stocarea datelor ENVY m4 va primit un HDD cu o capacitate de pina la 1TB si cache SSD de 32 MB, exista de asemenea o si unitate optica. Ecranul de 14 inch are rezolutie HD, poseda un scaner de amprente, iar de sunet este responsabil Beats Audio. Pretul ENVY incepe de la 900 de dolari.

Grosimea ultrabook-urilor Sleekbook 14 si Sleekbook 15 este de 21 mm. Greutatea modelului mai mic cu ecran de 14 inch este de 1,8 kg. Acesta va fi oferit cu procesoare atit AMD cit si Intel. In modelul mai mare cu ecran de 15.6 inch, vor fi doar procesoare Intel. Ambele dispozitive au primit o tastatura full size, porturi USB 3.0 HDMI si HDD-uri de pina la 1 TB. Costul acestora va de la 500 de dolari pentru modelul mic si de la 600 de dolari pentru cel mai mare. In vinzare Sleekbook 14 si Sleekbook 15 vor aparea de pe 26 octombrie.

Toate dispozitivele prezentate  folosesc tehnologia CoolSense, care cu ajutorul senzorilor detecteaza temperatura carcasei laptopului si la necesitate o reduce pentru o utilizare mai confortabila.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.