Până de curând Samsung a ignorat ecranele decupate. Apoi a prezentat mai multe scheme pentru camera frontală, printre care și Infinity V – decupajul pentru cameră arată ca o picătură suspendată. A devenit clar că dezvoltatorul nu va putea evita ecranele decupate și, în cele din urmă, Galaxy M se pregătește pentru lansare.

Noua familie, potrivit zvonurilor, va include trei modele. Modelul de top Galaxy M30 va avea un ecran de 6,3 inch, iar capacitatea bateriei va fi de 5000 mAh. Cu aceeași baterie va fi echipat și modelul M20 (de 210 de dolari), însă ecranul va fi mai mic 6,13 inch. Ambele dispozitive vor fie echipate cu cipul Exynos 7885.

Galaxy M

Cel de-al treilea smartphone, modelul Galaxy M10 de 140 de dolari, este cel mai modest: 6 inch și o baterie de 3400 mAh, Exynos 7870 și 3 GB de RAM. Toate cele trei dispozitive vor primi porturi USB-C și 3,5 mm pentru căști.

Galaxy M

Inițial, smartphone-urile vor fi vândute numai în India, iar apoi vor ajunge în Europa. Premiera oficială va avea loc pe 28 ianuarie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.