w1

În zilele noastre, cu iluminare LED a mașinilor, motocicletelor și altor tipuri de transport nu mai uimești pe nimeni, cu atît mai mult în Asia. Cu toate acestea, potențialul acestei tendințe se pare ca încă nu s-a epuizat pe deplin, acest fapt fiind confirmat de o utilizatoare a serviciului imgur.com.

Fata din poze, cu propriile mâini, a creat o fustă mini cu iluminare LED.

w4

Tînăra a publicat fotografii cu rezultatul final, dar și cu procesul de realizare a proiectului neobișnuit. Potrivit ei, cea mai mare bătaie de cap a fost modulul de control, care are forma unei închizători pentru curea. Carcasa acesteia a fost făcută la o imprimantă 3D. De asemenea, fata recomandă de a cumpăra benzi LED, care sunt protejate de apă și căldură, pentru nu a avea arsuri nedorite.

w2

În ceea ce privește lungimea fustei, acesta poate fi oricare, depinde, în întregime, de preferințele persoanei. Autoarea scrie că în cazul ei, lungimea a fost suficientă pentru a întoarce privirile bărbaților. În acest sens, e dificil să nu fii de acord.

w3

Mai jos vedeți cîteva imagini cum s-a creat fusta mini cu iluminare LED:

w9

w10

w11

   w8

w12

w5

w13

Apropo, acest fenomen este deja cunoscut în Japonia ca „fusta Hikaru”, inventată de designerul Kiyoyuki Amano. Acum, fusta care iluminează picioarele are toate motivele pentru a deveni o nouă tendință în modă, uneori neînțeleasă pentru cetățenii europeni.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.