Cisco 88Compania MUK Distribution anunță disponibilitatea noilor telefoane Cisco din seria 88. Produsele suportă toate funcțiile avansate de comunicare și permit să efectuați apeluri video cu imagini la rezoluție HD.

Dispozitivele oferă posibiltatea de a utiliza pe scară largă tehnologia video. Angajații companiilor vor putea organiza conferințe video cu aceeași ușurință cum ar face un apel de pe un telefon obișnuit. Gama actualizată de telefoane include două modele – Cisco 8845 și 8865.

Modelul 8845 este echipat cu un ecran color cu diagonală de 5 inch și rezoluție de 800×480 pixeli. Dispozitivul suportă apelurile video de calitate HD, în format 720p. Telefonul este echipat cu două porturi Gigabit Ethernet, pentru conectarea calculatorului și telefonului printr-un singur port al switch-ului. Dispozitivul, de asemenea, suportă interfață wireless Bluetooth, pentru conectarea altor dispozitive.

Telefonul IP Cisco 8865 moștenește toate funcțiile modelului 8845 și, în același timp, este dotat cu cîteva funcționalități suplimentare. Astfel, dispozitivul este echipat cu două porturi USB 2.0, pentru conectarea altor dispozitive și posibilitatea de a încărca smartphone-ul sau tableta. De asemenea, este disponibil modulul integrat Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac. În plus, se remarcă posibilitatea de a conecta la gadgeturi pînă la trei module suplimentare. Astfel obțineți pînă la 108 de taste programabile, pe lingă cele cinci pe care le are telefonul IP.

Mai multe informații cu privire la achiziționarea noilor telefoane, precum și a altor echipamente Cisco, le puteți afla accesînd site-ul www.muk.ua, apelînd numărul de telefon +38(044)492-2929, sau la adresa de e-mail moldova@muk.md.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.