Beelink R68 TV Box

Cu siguranță majoritatea din voi cunosc posibilitățile unui TV Box, care ne poate fi util în cazul în care dorim să transformăm un televizor obișnuit, sau un monitor, în unul Smart-TV.

Spre bucuria noatră, piața acestor dispozitive crește foarte rapid, fiind acccesibile numeroase modele: de la cele mai mici, pînă la cele mai performante, iar majoritatea au la bază sistemul de operare Android.

Astazi vă vom vorbi despre un reprezentant al acestui tip de dispozitive și anume –  Beelink R68, cu Android 5.1 și care poate afișa imagini la rezoluție 4K x 2K.

La capitolul performanță modelul dat stă foarte bine: procesor octa-core pe 64 biți RK3368, 2 GB de RAM + 16 GB de memorie pentru stocare, care poate fi extinsă pînă la 64 GB, prin intermediul unui card micro SD.

   Beelink R68 TV Box 3

Din modulele de conectivitate sunt prezente: WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0 și interfețele Micro USB, SPDIF, USB2.0, HDMI, LAN. Controlul dispozitivului se efectuează prin intemediul unei telecomenzi.

Beelink R68 TV Box 4

Carcasa din metal a gadgetului are dimensiuni de 12.0 x 12.0 x 2.2 cm, iar setul include dispozitivul, telecomanda, blocul de alimentare, cablul OTG, calblul HDMI și manualul.

Beelink R68 TV Box 6

Doritorii pot procura acest TV BOX în magazinul online GearBest.com la prețul de 101.64 dolari. La utilizarea codului promotional GBR68 veți primi o reducere de 2.75 dolari, deci în final veți achita 98.89 dolari. Livrarea în R. Moldova este gratuită.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.