apple paypal

Compania Apple a negociat cu proprietarii sistemului de plăți PayPal în privința colaborării, în cadrul serviciului Apple Pay, însă companiile nu au reușit să ajungă la un acord.

Potrivit publicației Bank Innovation, citînd surse informate, negocierile dintre Apple și PayPal au fost întrerupte după ce producătorul iPhone-urilor a aflat despre cooperarea cu Samsung. S-a descoperit că PayPal prelucrează plățile mobile ale utilizatorilor de Galaxy S5, care sunt confirmate prin utilizarea scanerului de amprente digitale.

Despre posibilele probleme cu Apple a avertizat fostul președinte PayPal, David Marcus, dar șeful eBay, John Donahoe, a insistat pe un parteneriat cu gigantul sud-coreean.

Recent site-ul de licitații – eBay, care a cumpărat PayPal în anul 2002 cu 1,5 miliarde de dolari, a anunțat despre separarea sistemului de plăți, argumentînd că companiile se vor dezvolta în mod eficient și vor fi competitive, doar aparte. În timpul conferinței dedicate acestui „divorț”, John Donahoe a spus că ar dori să vadă PayPal-ul în toate serviciile de plăți pentru bunuri și servicii, facînd aluzie și la colaborarea cu Apple Pay.

Anterior PayPal în mod public a pus la îndoială siguranța serviciului Apple Pay, amintind de incidentul cu scurgerea de fotografii personale ale celebrităților, din iCloud.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.