Căștile Apple AirPods, lansarea cărora a fost amânată de mai multe ori, au ajuns în cele din urmă pe piață și au fost dezasamblate de echipa iFixit.

Una dintre cele mai interesante caracteristici este capacitatea bateriei. După cum s-a dovedit, în fiecare cască este instalată o baterie cu capacitatea de aproximativ 1% din acumulatorul iPhone 7. iFixit a declarat, de asemenea, că căștile nu pot fi reparate din cauza carcasei prea mici.

 

Diferența dintre căștile stânga și dreapta este doar în numărul modelului – componentele hardware în ele sunt identice. Pentru a deschide carcasa, experții iFixit au folosit un cuțit. Apple AirPods, de asemenea, au fost scanate cu raze X. Pe imaginea obținută se vede că componentele ocupă aproape tot spațiul disponibil. În interiorul carcasei se află și o antenă, și urme ale sudării proaste a componentelor. Potrivit unor zvonuri, aceasta a fost cauza amânării datei lansării pe piață a AirPods.

De asemenea, experții au dezasamblat stația de andocare AirPods și au găsit în interior o baterie care asigura încărcarea de opt ori a căștilor.

Ca rezultat AirPods au primit 0 puncte din 10, prin urmare căștile nu pot fi reparate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.