Aiwatch GT08+ 1Fiecare iubitor de gadgeturi și tehnologii noi, cu siguranță, s-a gîndit să procure un ceas inteligent, acestea au o popularitate enormă în ultima perioadă, în mare parte datorită lansării lui Apple Watch. Se știe bine că gadgeturile Apple nu sunt din cele mai ieftine și companiile chineze s-au grabit să ofere dispozitive similare la exterior, dar care, potivit unor aspecte, chiar le depăsesc pe cele ale companiei americare. Unul din aceste ceasuri este și Aiwatch GT08+, disponibil în magazinul online GearBest.com.

Cu Aiwatch GT08+ poți apela sau răspunde la un apel telefonic, de la încheietura mâinii, datorită modemului integrat. De asemenea, poți primi sau trimite mesaje și te poți conecta la un smartphone pentru sincronizarea datelor.

Aiwatch GT08+ 2

Exteriorul dispozitivului amintește de un Apple Watch. S-a acordat o atenție deosebită materialelor utilizate, nu în zadar carcasa este confecționată din aluminiu. Ecranul tactil este 1.54 inch și are o rezoluție de 240×240 pixeli.

201507111640237613

Ceasul dispune de o cameră de 0,3 MP și Bluetooth v3.0, în plus are un set standard de senzori de monitorizare a activității posesorului, cum ar fi: numărare distanței parcurse, monitorizarea somnului, caloriile arse, etc.

Cu funcția pentru apeluri la fel stă bine. Dispune de agendă telefonică, jurnal de apeluri și jurnal de mesaje. Gadgetul funcționează în rețelele GSM 850 / 900/1800 / 1900MHz.

Aiwatch GT08+ 3

Ceasul are posibiliatea de a controla camera smartphone-ului și de a reda muzică, fiindu-i lăudat sunetul de calitate.

1

Memoria internă poate fi extinsă cu pînă la 32GB, iar capacitatea bateriei este de 350 mAh.

2342311

Aiwatch GT08+ este compatibil cu telefoanele inteligente cu sistemele de operare iOS și Android.

Prețul ceasului inteligent este de 37,49 dolari, livrarea în Republica Moldova este gratuită.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.