Imagini pentru Xiaomi logo itmoldova2017  va fi un an mare pentru Xiaomi. Compania chineză se pregătește să debuteze la CES cu un produs nou, care va „schimba limitele inovației”.

În plus, Xiaomi pe tot parcursul anului a achiziționat un număr mare de brevete în Statele Unite. Cu unele dintre acestea, producătorul intenționează să intre pe piața din SUA, anunță gizmochina.com.

În noul raport al companiei Richardson Oliver Law (ROL), care este specializată în cumpărarea și vânzarea de brevete, compania Xiaomi ocupă o poziție-cheie în rândul clienților după rezultatele din 2016. Pentru producătorul chinez este prima dată când compania se afla pe piața brevetelor la un nivel cu giganți precum Google, Apple, Samsung și Microsoft. Trebuie de remarcat, de asemenea, că Xiaomi pentru prima dată ajunge în lista ROL. Apropo, în această listă poate fi văzută și compania Huawei.

top-patent-buyers

În prezent Xiaomi deține deja mai mult de 7.000 de brevete. Achiziția de brevete în Statele Unite este un argument puternic pentru companie de a intra pe piața internațională în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.