Un tânăr moldovean a fost reţinut de către carabinierii din Parma pentru furt calificat şi şedere ilegală pe teritoriul Italiei.

M.A., în vârstă de 25 de ani, s-a adresat unui operator de la un salon de Internet cu rugamintea de a-i decodifica parola de acces a laptopului.

Tânărul a precizat că îşi cumpărase laptopul de ultimă generaţie cu câteva zile înainte. Suspectând provenienţa adevărată a computerului portabil în valoare de 1.500 de euro, operatorul a anunţat patrula radiomobilă din Aliquota.

Carabinierii au stabilit că laptopul fusese furat de la un locuitor din oraşul Mantova, acum câteva săptămâni. Totodată, oamenii legii au descoperit că pe numele moldoveanului Prefectura din Parma a emis un ordin de expulzare de pe teritoriul Italiei.

Hoţul a fost arestat, iar după ispăşirea pedepsei va fi extrădat în ţara de origine.

sursa: hotnews.md

4 COMENTARII

  1. […] Un tânăr moldovean a ciordit un laptop din Italia, ca să nu vină cu mâini… Sat Nov 27, 2010 18:51 pm Un tânăr moldovean a fost reţinut de către carabinierii din Parma pentru furt calificat şi şedere ilegală pe teritoriul Italiei. M.A., în vârstă de 25 de ani, s-a adresat unui operator de la un salon de Internet cu rugamintea de a-i decodifica parola de acces a laptopului. Tânărul a precizat că îşi cumpărase laptopul de […] […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.