Funcţia Find My iPhone, pe care Apple a integrat-o in dispozitivele sale iOS, poate fi o optiune destul de folositoare in cazul pierderei sau furtului telefonului sau tabletei. Ea permite cautarea dupa datele GPS, localizarea smartphone-ului sau a tabletei, sa transmiti un mesaj pe el, sa redea o melodie, sa interzica accesul sau sa stearga datele.

Copilul de 8 ani pe numele Landon Crabtree asa si a facut atunci cind un hot a intrat in casa si printre lucrurile furate a luat si un iPad, dar ca rezultat a reusit sa faca ceva mai mult decit se astepta.

Utilizind aplicatia Find My iPhone, Landon a urmarit calea iPad-ului furat pina la hotel, unde hotul ascundea bunurile furate, iar politia mergind la fata locului a descoperit multimea de lucruri furate de hoti in rezultatul a aproximativ 100 de furturi, in valoare totala de 350.000 dolari.

Iti poti doar imagina cit de fericit a fost acest copil de 8 ani, ştiind că el a ajutat la descoperirea a o sută de infracţiuni şi recuperarea multimei de obiecte furate stapinilor. Interviul cu acest baiat şi cu părinţii acestuia poate fi privit pe site-ul MSNBC, sau in video-ul de mai jos:

sursa: ubergizmo.com

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.