Se pare că luna viitoare, la CES, vom avea ocazia să vedem câteva tablete bazate pe Windows.

Steve Ballmer a prezentat prima dată un prototip al unei astfel de tablete anul trecut la CES, doar cu câteva săptămâni înainte ca Apple să anunțe iPad-ul. Așa numitul Courier era răspunsul Microsoft la iPad. Oricum proiectul a fost oprit patru luni mai târziu, imediat după ce iPad-ul a început să se vândă ca pâinea caldă.

Și totuși, piața este deschisă competitorilor Apple. Câteva tablete bazate pe Android, inclusiv Dell Streak și Samsung Tab și-au făcut apariția pe câmpul de bătaie. O tabletă bazată pe Windows este interesantă și va beneficia de atenție cu siguranță.

Conform New York Times, Microsoft va anunța tablete de la Dell, Samsung și alți câțiva producători. Unul dintre cele mai interesante zvonuri este că cel puțin una dintre tablete va dispune de o tastatură culisantă, ceea ce arată că tableta va fi destinată și creării de conținut.

Un alt zvon este acela că Microsoft plănuiește să deschidă un market pentru aplicații, care va semăna mai mult cu cel pentru Android în care ești liber să îți descarci aplicații de la orice producător.

sursa: chip.ro

2 COMENTARII

  1. […] Tablete cu Windows Tue Dec 14, 2010 14:03 pm Se pare că luna viitoare, la CES, vom avea ocazia să vedem câteva tablete bazate pe Windows. Steve Ballmer a prezentat prima dată un prototip al unei astfel de tablete anul trecut la CES, doar cu câteva săptămâni înainte ca Apple să anunțe iPad-ul. Așa numitul Courier era răspunsul Microsoft la iPad. Oricum proiectul a […] […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.