ws-android

Oamenii de știință britanici au încercat să găsească corelația dintre calitățile personale ale utilizatorului și telefonul pe care acesta îl alege. Acum aceștia pot spune mai multe informații despre o persoană știind ce telefon inteligent utilizează.

Potrivit cercetătorilor, oameni mai sinceri și mai modești preferă să folosească telefoane Android, în timp ce proprietarii de iPhone tot mai des sunt extrovertiți, încrezători că smartphone-ul este o parte integrantă a statutului lor. De asemenea, studiul a constatat că printre proprietarii dispozitivelor care rulează Android sunt mai mulți bărbați de vârstă înaintată. Utilizatorii de dispozitive bazate pe iOS sunt semnificativ mai tineri, iar printre aceștia sunt și multe femei.

Printre alte diferențe, oamenii de știință au numit dorința mai scăzuta pentru bunăstare și un statut social mai ridicat în rândul cumpărătorilor de dispozitive Android. La aceasta concluzie au ajuns britanicii în rezultatul studiului în cadrul căruia au fost intervievate 500 de persoane.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.